top of page

100 år med biler
Interdan – en familievirksomhed

Det er historien om karismatiske K.W. Bruun, som havde en særlig næse for både biler og forretning. Han etablerede sin virksomhed i 1930 og byggede et imperium primært med import af biler og særligt yndlingsmærket Peugeot, men også en lang række af tidens øvrige populære bilmærker som blandt andre Datsun, Trabant, Wartburg, Ford, Daewoo senere Chevrolet, Nissan og Mitsubishi.


100 år med biler er også historien om familien Bruun i fire generationer; om at lade en virksomhed gå i arv fra en generation til den næste, og om de udfordringer, virksomheden har mødt igennem et langt liv.


Bogen tegner også et billede af bilens og branchens udvikling, om oliekriser, miljøbevidsthed og hvad der ellers sætter dagsordenen for en branche, der er særdeles følsom over for samfundets konjunkturer.

Bogen er skrevet i samarbejde med min kollega Eva Nitschke, og sammen har vi stået for dem samlede produktion fra med tekster, billeder, grafik og tryk.


Bogen er på 320 sider i coffee table-format, den er layoutet af grafiker Sille Haahr Asmul fra Asap Design og trykt på Narayna Press.

imgres1-1.jpg
bottom of page