Glæden tilbage i skoledagen

Det er ikke alle børn, der elsker den traditionelle skoledag, hvor man forventes at sidde på en stol de fleste af dagens timer. Særligt mange drenge har brug for at være fysisk aktive i løbet af dagen, og de fleste drenge er glade for at spille fodbold.


Det er de drenge, Akademiet Fodbold Fulton henvender sig til.
Vores mål er høj faglighed og personlig udvikling, og vores middel er fodbold. Vi ønsker at motivere eleverne til at udleve deres fulde faglige potentiale gennem noget, de brænder for. 


Målsætningen er at sikre eleverne så stærkt et fagligt og personligt fundament, at de har frit valg i forhold til valg af videre ungdomsuddannelse, når de forlader akademiet.

Akademiet kombinerer idræt og bevægelse ved at tage fodbolden med ind i klasseværelset, hvor man fx bruger Premier League-tabellen, når man skal lære procentregning, og tilsvarende tager læringen med ud på fodboldbanen, hvor man lærer geometri ved at måle skudvinkler med en vinkelmåler i kæmpestørrelse.

På fodboldbanen lærer man at se hinandens kompetencer, tage ansvar, holde fokus, håndtere både succes og nederlag og ikke mindst forstå betydningen af samarbejde og gensidig anerkendelse.

Akademiet har jeg grundlagt sammen med fodboldspillerne Brian Laudrup og Lars Høgh.

I 2020 blev jeg belønnet med Gentofte Kommunes Initiativpris for Akademiet Fodbold Fulton. 

Projektet er støttet af: 

frontdesk.png
download.png
download-1.png
Skærmbillede 2021-07-30 kl. 14.38.59.png
Skærmbillede 2021-03-04 kl. 15.51.49.png
Christina Wex GK4.jpg
cropped-Wex-3-kopi.jpg