top of page

Medspiller

Det frivillige foreningsliv har i mange år fyldt min fritid, både som leder og som udøver. Jeg har 3 døtre, der alle har været aktive i HIK som hhv. fodbold- og håndboldspillere, og jeg har altid fundet det naturligt at engagere mig og bakke op på sidelinjen. 

Selv opdagede jeg desværre først glæden ved holdsport i en sen alder. Jeg var 42, da jeg fik samlet en gruppe kvinder omkring en fælles interesse for fodbold, og den dengang kun 13-årige Uffe Bech indvilligede i at stille sig i spidsen for projektet som træner – en opgave, han igennem tre år løftede med imponerende modenhed og indsigt.

Holdet spiller turnering under DBU i laveste seniorrække og møder typisk modstandere, der er 20-25 år yngre - uden at dette dog kan ses på resultaterne.


Truppen på omkring 20 kvinder laver meget andet end at spille fodbold sammen, og holdet har flittigt optrådt i diverse medier for at inspirere medsøstre til at komme i gang med fodbolden. For fodbold er ikke bare sport. Fodbold er fællesskab og forståelse og indsigt. I andre, men mest af alt i sig selv.

Da jeg var 50, begyndte jeg til håndbold og fandt samme glæde ved en helt anden sportsgren i fællesskab med endnu en gruppe inspirerende kvinder. 

Jeg har igennem årene været initiativtager til tiltag af særligt social karakter i HIK og var i 2008 heldig at blive belønnet med prisen “Du gør en forskel” fra Dansk Idrætsforbund. 

198286_1002857505433_1679_n.jpg

Foto: Heidi Maxmiling

199938_1002857745439_3661_n.jpg

13-årige Uffe Beck i spidsen for et nyetableret fodboldhold. 

Håndbold alvor master_edited.jpg

HIK's old girls håndbold

Foto: Heidi Maxmiling

bottom of page