top of page

Ethvert budskab skal leveres med omtanke og indsigt

Jeg brænder særligt for at formidle svære historier fortalt af mennesker, der tør stå ved, hvem de er, og jeg elsker, når mennesker stikker uden for rammen. Det bliver så uendeligt kedeligt, når vi alle prøver at ligne hinanden, og det er, når vi møder hinanden i ærlighed, at vi bliver klogere på os selv, på hinanden og på verden.

Jeg skriver bøger både i eget navn og i andres.  Og jeg elsker begge dele.
Jeg skriver de svære personberetninger og elsker interviewformatet, hvor flere mennesker slår ring om en særlig problematik og belyser den fra flere vinkler.


Jeg skriver store virksomhedsportrætter, som kan være længe undervejs, for når 50 års historie skal fortælles gennem de mennesker, der har skabt den, kræver det tålmodighed og omhu.


Og jeg hjælper dygtige mennesker med at skrive bøger, så deres budskaber når ud til verden. Det kan være en komplet bog forfattet på baggrund af interviews, eller det kan være en gennemskrivning af allerede forfattet materiale.

Det letlæste er mit kendetegn. For mig er en god tekst en, der flyder lige ind, uden at man skal stoppe op, læse igen eller undre sig.


Og så kan jeg godt lide at skrive noget, der rører, bevæger og flytter noget i læseren.

Jeg påtager mig gerne at stå for bogens samlede produktion med tekst, foto, grafik og tryk.

Hvis du klikker på pilene til højre, kan du se forsiderne på de bøger, jeg har skrevet og redigeret. 

bottom of page