top of page

KOMMUNEN SKAL VÆRE DIN VEN, NÅR DU ER UDFORDRET

 

Det er ikke tilfældigt, at ”Alle skal have en plads på holdet” er overskriften på min valgkampagne.

 

Jo bedre alle har det, des stærkere er vores samfund.

 

Forleden var jeg til møde i Socialpolitisk Forum, en forening af frivillige borgere, der bl.a. arbejder for familier med udfordringer. Desværre oplever mange familier sig ikke hørt og ofte direkte modarbejdet af det system, der er sat i verden for at hjælpe dem.

Det sker ikke kun i Gentofte, men over hele landet, forklarede den inviterede advokat.

 

Det bliver bekræftet i dokumentarserien ”Smertebørn”, som kan ses lige nu på TV2 og giver et hjerteskærende indblik i, hvordan hverdagen kan se ud i en familie, hvor børn ikke får den hjælp, de har brug for – og krav på.

 

Vi lever i et samfund, hvor alt for mange føler sig ”forkerte”, og gruppen vokser med stor hast. Hvert 7. barn i Danmark får i dag stillet en psykiatrisk diagnose, inden de fylder 18 år.

 

Det koster mange penge at hjælpe mennesker med udfordringer til et bedre liv, men det koster endnu mere at lade være. Og hertil kommer de menneskelige omkostninger.

 

Der ligger derfor en vigtig opgave og venter på den nye kommunalbestyrelse i forhold til at ændre en kultur, man kun kan forestille sig, at også medarbejderne er kede af.

Man vælger jo netop en uddannelse som socialrådgiver, fordi man gerne vil gøre en forskel. Og få alle med på holdet.

kommune.jpg
bottom of page